Workshops

Op veler verzoek bieden wij  nu ook een tweedaagse workshop aan waarin je alle ins- en outs leert om je hond te laten shinen voor de camera. De workshop is verdeeld over twee dagen, met 4 weken tussentijd....dus genoeg tijd om het geleerde te trainen.

Wat kun je verwachten 

De eerste dag leren wij een aantal basisvaardigheden aan die nodig zijn voor opdracht maar de meeste zijn ook handig in het dagelijks leven of bij andere trainingen. Verder vertellen wij hoe het op de set eraan toegaat, wat ze van jou en je hond verwachten en wat handig is om mee te nemen. Aan de hand van een aantal reclames laten we zien hoe het is opgenomen, wat de hond daarvoor moet kunnen en wat de rol van de handler is. Na deze dag ga je thuis verder trainen en gaan we dit op de tweede dag beoordelen.

De tweede dag gaan we verder met het aanleren van nieuwe vaardigheden en het uitbouwen van de geleerde vaardigheden. In de middag zal Boeddha Producties een fotoshoot verzorgen. Tijdens de shoot vertellen waar je op moet letten en wat belangrijk is om te trainen. Deze foto's worden geplaatst op onze site en zijn voor jou persoonlijke gebruik.  

De kosten voor deze tweedaagse workshop zijn 180,00 euro incl. BTW, drinken, lunch en foto's.

De workshop duurt van 10.00 tot 16.00 uur en er kunnen maximaal 6 deelnemers deelnemen aan deze workshop.

Op dit moment hebben wij nog 1 workshop gepland, de volgende workshop zal in het najaar zijn. 

Zondag 12 januari en zondag 9 februari. 

Wil je meedoen over deze workshop dan kan je een mailtje te sturen naar:

sharon@hondenschool-jottem.nl