Fun for Two

Één hond is leuk… maar twee honden is nog véél leuker. Dat is zeker waar maar soms ook best lastig! Want hoe hou je de ene hond rustig terwijl je met de andere hond bezig bent? En hoe leer je 2 honden tegelijk bepaalde vaardigheden aan? Dit is nou precies wat we gaan doen in onze workshop Fun for Two. We gaan leren hoe je met twee honden apart maar ook samen het beste kunt trainen. Verder geven we je een scala aan leuke oefeningen mee die je met twee of meerdere honden kunt doen. Dit zijn nuttige gehoorzaamheidsopdrachten maar zeker ook leuke trucjes. Na deze workshop heb je genoeg inspiratie voor leuke en nuttige trainingen die de band tussen jou en je viervoeters sterk zal verbeteren. En vlak de verbetering tussen de honden onderling niet uit!

 

De workshop zal gegeven worden in de binnen- en buitenruimte van hondenschool Jottem! In De Rijp (NH) en daarom is er maar plaats voor 4 teams (team = 1 handler met 2 honden). Ook deze workshop bestaat uit twee dagen met een tussenpozen van 4 weken. Dus genoeg tijd om het geleerde in de praktijk te oefenen om het daarna verder uit te breiden.
De workshop wordt gehouden op

 

zaterdagmiddag 2 november van 14.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdagmiddag 30 november van 14.00 tot 17.30 uur. (VOL)

zaterdagmiddag 7 december van 14.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdagmiddag 11 januari van 14.00 tot 17.30 uur. 


Na aanmelding krijg je alvast een opdracht om thuis te oefenen zodat we direct op de workshop aan de gang kunnen. Belangrijk is dat de honden sociaalvaardig zijn.
De kosten zijn 115 euro per team. (incl. drinken en versnapering)

Opgeven kan bij Sharon@hondenschool-Jottem.nl.