Waarom een hond van ons  

Als enige in Nederland verzorgen wij cursussen om de hond en het baasje beter voor te bereiden op een opdracht. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke vaardigheden nodig zijn voor een opdracht en daar trainen wij ook op. 

Wij trainen de honden op een positieve manier en leren alles in kleine stapjes met veel beloningen aan. Dit is heel goed terug te zien op het beeld, onze honden zijn vol vertrouwen en het is duidelijk te zien dat ze plezier hebben. 

Doordat wij ook zelf intensief met de honden werken kunnen we heel goed inschatten of een hond geschikt is voor een opdracht. Onze doel is dat de hond in elke situatie en overal zijn vaardigheden doet en daarom trainen wij ook op verschillende locaties en in moeilijke situatie.

Meerdere honden

Als honden elkaar niet kennen is het heel moeilijk om een deze samen in een commercial of film te laten meespelen. Ook daarin zijn wij uniek omdat wij groepslessen verzorgen en een belangrijk onderdeel van deze lessen is dat ze ook samen diverse vaardigheden kunnen uitvoeren. Wij zijn dan ook zeer vaak gevraagd voor zulke opdrachten en wij weten hoe we dit moeten aanpakken.

Onze werkwijze 

Wij werken intensief samen met de hond en eigenaar waardoor wij precies weten wat een hond kan en wij kunnen de opdrachtgever daarin goed adviseren.  Ook de eigenaar wordt geleerd hoe het op de set aan toegaat en wat hem of haar wordt gevraagd. Doordat wij ook de eigenaar voorbereiden kan deze alleen naar een opdracht gaan zodat wij de kosten laag kunnen houden. Maar ook onze doghandlers  kunnen worden ingezet zij hebben zeer veel ervaring op de set en met het trainen van honden. Daarnaast gaan wij ook altijd nog met de hond oefenen op verschillende locaties zodat de hond weet wat van hem verwacht wordt.