Waarom een hond van ons  

Wij zijn de enige hondenschool in Nederland die cursussen verzorgd om de hond en het baasje beter voor te bereiden op een rol in een film, reclame of voor een fotoshoot.Door onze jarenlange ervaring weten wij welke vaardigheden nodig zijn voor een opdracht en daar trainen wij de honden en hun eigenaar op. 

Het trainen van de honden gebeurt op een positieve manier. Alles wordt in kleine stapjes aangeboden en beloond.Dit is goed terug te zien op het beeld.Onze honden zijn vol vertrouwen en het is duidelijk te zien dat ze plezier hebben. 

Omdat wij zelf ook intensief met de honden werken kunnen we heel goed inschatten of een hond geschikt is voor een opdracht. Ons doel is dat de hond in elke situatie  zijn vaardigheden laat zien. Daarom trainen wij op verschillende locaties en in moeilijke, onvoorspelbare situaties.

Meerdere honden

Als honden elkaar niet kennen dan is het heel moeilijk om ze samen in een commercial of film te laten meespelen. Ook hierin zijn wij uniek, omdat wij groepslessen verzorgen, waarbij een  belangrijk onderdeel  is dat de honden samen diverse vaardigheden aanleren en uitvoeren. Daarom worden wij regelmatig gevraagd voor opdrachten met meerdere honden, omdat wij weten hoe dit aangepakt moet worden.

Onze werkwijze 

Wij werken intensief samen met de eigenaar en de hond. .Hierdoor weten wij precies  wat een hond kan en daarom  kunnen wij de opdrachtgever goed adviseren.   Wij leren de eigenaar hoe het er op de set aan toegaat en wat er van hem of haar verwacht wordt. De eigenaar van de hond wordt door ons goed voorbereid op de opdracht, zodat hij alleen naar de set kan gaan. Zo kunnen  wij de kosten laag houden. Ook onze doghandlers  kunnen worden ingezet. Zij hebben zeer veel ervaring op de set en met het trainen van honden. Daarnaast gaan wij op verschillende locaties oefenen met de hond en baas, zodat beiden weten wat er van ze verwacht wordt.